perjantai 15. maaliskuuta 2019

Helppo koti Tampere Pirkanmaa: Talonmiespalveluita ja pihatöitä Tampereen ja Pirkanmaan talousalueella. Talvisin muutto- ja kantopalveluita, lumitöitä kattolumien pudotteluista alkaen, puiden kaatoja jne. Toukokuusta alkaen ruohikoiden leikkauksia taloyhtiöille ja yksityisille ensisijassa käteismaksuin edeten

Se on moro mahdollisille tilaajille, ohessa hieman palveluideni esittelyä:


Helppo koti Tampere Pirkanmaa: Talonmiespalveluita ja pihatöitä Tampereen ja Pirkanmaan talousalueella. Talvisin muutto- ja kantopalveluita, lumitöitä kattolumien pudotteluista alkaen, puiden kaatoja jne. 

Lumien sulettua mm pihojen harjaukset puhtaaksi talven sepeleistä:

Toukokuusta alkaen ruohikoiden leikkauksia taloyhtiöille ja yksityisille ensisijassa käteismaksuin edeten
Puutarha- ja pihatyöt perinteisenä talonmiespalveluna

Puutarha- ja pihatyöt, sekä kattohommia riippuen toki ko työn vaarallisuudesta ja työstä

Omenapuiden leikkaukset keväisin, juhannuksen jälkeen

Käytettävissä ja tilattavissa puutarhuri ja puutarhajyrsin Viking 585 lisätarvikkeineen muokkaamaan pihojanne, puutarhojanne.


Käyttämämmme Viking 585 puutarhajyrsin


Toimimme pihatöitä tehden Tampereella ja lähikuntien Pirkkala, Nokia, Ylöjärvi, Kangasala, Lempäälä, Akaa, Sastamala alueilla. 


Katsokaa blogeista lisää  http://pensasaitojen-leikkaukset.blogspot.fi/  
Pensasaitojen leikkaukset ja pihapuiden kaadot mm. pihakoivun kaato / pihakoivujen kaadot 
http://pihapuiden-kaadot-tampere.blogspot.fi/

Toki tilauksesta toki kauemmaksikin. Hoidamme pensasaitojen leikkaukset, lepikkojen pajukoiden raivaukset puiden kaadot sähköpostisopimuksen / tilausvahvistuksen mukaan tarvittaessa tilataan siirtolava asiakkaan lukuun. 

Tiedustelut ja tilausvahvistus 
e-mail: talonmiespalvelu@gmail.com
puhelin / tekstari: 044-3380291  toimii myös whatsup (jollen ole vastannut vrk:ssa sähköpostiinne)

Hinnoittelu 50 euroa alkava tunti per mies käteismaksulla aina ennakkoon. (Jos halutaan alvillista palvelua, niin perushinnan päälle tulee alv 24%)

Minimihinnoittelu 2 tuntia 100 euroa (+ siirtymäkorvaus / kilometrikorvaus; sisältäen moottorisahan polttoaine ja öljykulut riippuen mm ajasta, paikkakunnasta jne n. 20 - 100 euroa Pirkanmaan alueella)

Talviaikaan samoin monipuoliset palvelumme mitä milloinkin kotitalous- ja yrityselämä tarvitsee lumenluontipalveluna, toimistojen tyhjäyksinä, kantoapuna etc

Suosimme käteistä, näin vältämme ne satunnaiset "vedättäjät", joita jokaiselle yksityishenkilölle ja yhteisölle sattuu aina kohdalle toimiessaan muuten kuin heti käteisellä periaatteella. Pankit ovat tunnetusti niitä kovimpia rahanpesurikollisia Panamatileineen. Mikäli ette seuraa aikaanne ja asia ei ole tuttu niin googlatkaa aiheesta mm "Nordea, Danske Bank Venäjän mafia, Panamatilit" haulla.
Ohessa näytteeksi eräs linkki: https://yle.fi/uutiset/3-10461634

("Kuka pesee rahaa ja kenen rahaa pestään?
Browderin mukaan rahanpesun takana on järjestäytynyt rikollisryhmä. Browder väittää, että se toimii yhteistyössä Venäjän hallituksen, veroviranomaisten, syyttäjänviraston ja [turvallisuuspalvelu] FSB:n kanssa ja on käytännössä luonut "rahanpesuputken" laittomasti yrityksiltä hankituille verovaroille.
Pestyn rahan pääasiallinen kohde ovat Browderin mukaan Euroopan maat kuten Suomi, Ruotsi, Ranska ja Britannia. Tarkoituksena on kierrättää rahaa niin usean eri tahon kautta, että laittoman rahan alkuperä katoaa")

Yrittäjälle lankeaa joka pankkisiirrosta ja pankkikorttien käytöstä "verivana" näiden verenimijöiden rahoittamiseen ja keinotteluun. Joten käteisellä edetään. Pitkin hampain yrityksille eräpäivällä heti ehdoin tilille.

http://lumenluontipalvelua.blogspot.com kotitalouksille eri yhteisöille, etc käteisellä tottakai - Katso blogien videot aiheesta 

Palveluksessanne Olavi Lehto


At your service Olavi Lehto Handyman

No electricity services

------------------
-------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti